Top fem i de to ældste årgange vil blive tilbudt at deltage i arrangementet ”Årgangssamling” den 23.-25. november, på tværs af de danske regioner, hvor der både vil være træning og hygge og mulighed for at møde svømmere fra hele landet.

Svømmeklubben Sønderborg vil arrangere aftensmad lørdag, morgenmad søndag og frokost søndag.

Der er indsvømning fra kl. 9.30-10.50 og stævnestart kl. 11.00.
Der er indsvømning fra kl. 8.30-9.50 og stævnestart kl. 10.00.

Overnatning på skole med forplejning.
Hjemkomst søndag sen eftermiddag d. 4. nov. 2018

Stævnesnack: Holdleder sørger for at indkøbe det.

Afviklingsform af stævnet:
Hver svømmer skal deltage i seks løb i alt over begge dage, og får point for de fem bedste.
Der skal svømmes to medley løb og et løb i hver stilart i alt over de to dage. Der kan vælges imellem: 50 m, 100 m og 200 m i crawl, ryg, bryst og fly.
Alle svømmer 100 m og 200 m individuel medley (IM)
Din træner bestemmer hvad du skal svømme udover medley løbene.

Se løbsliste: lørdag her / søndag her

Præmier:
Der vil være pokaler til 1., 2. og 3. pladsen i holdkapperne.
Der vil være medaljer med årgangsbånd til 1., 2. og 3. pladsen i hver årgang samt i gruppen af børn.
Der vil være pokaler (”Syddanmarks mest alsidige svømmer 1. plads, 2. plads og 3. plads”) til de tre bedste efter SVØMs udviklingspoint i hver årgang samlet for alle stilarter.

Pris for deltagelse: 550kr minus klubtilskud = 440,00 kr + 30kr til stævnesnack SKAL betales ved tilmelding senest den 3. okt. 2018 her på EVENTET.