NYHEDER

KLUB WEBSHOP - KLUBTØJ
 
Kolding Svømmeklub har indgået aftale med Nyform Direct om drift af klubwebshop. Det betyder, at bestilling og levering af klubtøj sker via denne webshop. Du kan bestille nyt eller supplere dit klubtøj direkte fra webshoppen, som kan afhentes hos Nyform Direct eller Slotssøbadet. For bestilling skal du klikke dig ind på webshoppen (klik på nedenstående billede og følg guiden)
 
 
Husk at hver gang du bestiller fra webshoppen, er du også med til at støtte op omkring Kolding Svømmeklub, og alle dens medlemmer. Så vi sætter stor pris på at i alle bestiller via den aftale vi har med Nyform Direct.
 

Om Nyform Direct
 
Nyform Direct Kolding er ny form A/S' erhvervs- og klubafdeling.
 
Vi varetager de lokale klubber- og virksomheders interesser, og tilpasser vores altid voksende sortimentet, efter kundernes individuelle ønsker.
Det betyder i praksis, at ingen opgave er hverken for lille eller for stor - det hele kan tilpasses dine behov.
 
Vores vision er at være din foretrukne samarbejdspartner, hvorfor vi lægger stor vægt på de faktorer, der er vigtigst for dig, som f.eks.:
· Kort leveringstid
· Professionel rådgivning
· Individuelle løsninger
· Konkurrencedygtige priser
 
Vi har vores eget in-house trykkeri, og er dermed uafhængige af fordyrende underleverandører og ikke mindst deres leveringstider.
Nyform Direct Kolding er et lille, men særdeles kompetent og professionelt team.
Referencelinks se evt. mere om nyform a/s eller nyform-direct på: nyform.com eller nyform-direct.dk

SPONSORER / SAMARBEJDSPARTNERE