NYHEDER

KONKURRENCEAFDELINGEN 
 
Konkurrenceafdelingen i Kolding Svømmeklub udgør ca. 80 svømmere i alderen 7-18 år fordelt på 4 forskellige niveauer (se holdbeskrivelser for mere information).
 
Der er i konkurrenceafdelingen ansat en fuldtids cheftræner og en årgangstræner. Derudover er der rigtig mange timelønnede trænere. Vi er altid på udkig efter nye trænere, som kunne tænke sig at bidrage, så tag endelig kontakt til cheftræneren eller K-udvalgsformanden, hvis du er interesseret i at vide mere.
 
Konkurrenceafdelingen ”styres” af et K-udvalg, som består af 6 medlemmer og cheftræneren. Formanden for K-udvalget er også en del af bestyrelsen.
 
Konkurrenceafdelingens formål er at udvikle dygtige svømmere, der har et godt sammenhold.
 
Vi samarbejder med Elite Kolding og har en del svømmere med på den linje. Derudover samarbejder vi med Realskolen Kolding om deres elitelinje.
 
I konkurrenceafdelingen afholdes der interne stævner, vi drager ud i det ganske danske land til stævner, vi tager på træningslejre og afholder sociale arrangementer for at styrke fællesskabet i klubben.
 
I konkurrenceafdelingen er det nødvendigt, at alle bidrager til fællesskabet, idet det kræver mange på kanten, når der skal afholdes stævner og øvrige arrangementer. Vi forsøger at fordele sol og vind lige, så alle giver en hånd med.
 
Konkurrenceafdelingen har et tæt samarbejde med de øvrige afdelinger i Kolding Svømmeklub.

SPONSORER / SAMARBEJDSPARTNERE