NYHEDER

REGLER I SLOTSSØBADET
 
Da SlotssøBadet har åbnet for publikum i det tidsrum, hvor du deltager i svømmeundervisningen i Kolding Svømmeklub, skal du venligst overholde nedenstående regler:
 
1. Bemærk at du tidligst kan få adgang til omklædningen, 15 min. før holdets undervisning starter, medens du senest 30 min efter sluttidspunktet, skal være ude igen. Du kan benytte én indgang: igennem receptionen via møllen til forenings- og skoleomklædning. Indgangschippen anvendes som elektronisk adgang. Den hvide chip i armbåndet holdes på den blå scanner på møllen. Husk at medbringe en 10 krone til skabe. Mønten får du retur efter endt brug. Det udleverede armbånd er kodet til brug i netop det tidsrum, dit hold har reserveret
 
2. Du må kun opholde dig i det bassin, hvor din vandaktivitet foregår, og båndet med indgangschippen skal bæres synligt under hele opholdet. Forældre til børn der har undervisning, må ikke anvende badets faciliteter(bad, bassiner mm.). Ønskes det at anvende badet under barnets undervisning, kontakt SlotssøBadets reception. (Dette gælder også på skolerne samt i Slotssøbadet uden for badets normale åbningstider)
 
3. Ønsker du før eller efter endt svømmeundervisning/træning at benytte dig af de øvrige faciliteter i SlotssøBadet, kan dette kun ske ved betaling af ” Tillægsarmbånd”, der i farve afviger klart fra medlemsarmbåndet.
 
4. Der er fra SlotssøBadet krav om brug af specialbleer til vores mindste medlemmer (Babysvømning).+ en form for badebuks/badedragt med tætsluttet elastik omkring ben og mave. Bleerne + badetøj forhandles i receptionen.
 
Uanset hvor du svømmer, er det VIGTIGT, at du overholder kravet til hygiejne og således følger de retningslinier, dine instruktører giver dig, og som du kan læse i omklædningsrummene.
 

SPONSORER / SAMARBEJDSPARTNERE