NYHEDER

KONKURRENCEAFDELINGEN 
 
Konkurrenceafdelingen i Kolding Svømmeklub udgør ca. 80 svømmere i alderen fordelt på 4 forskellige niveauer.
 
Der er i konkurrenceafdelingen ansat følgende:
Cheftræner med ansvaret for klubbens 1. hold samt dagligt ansvar for klubbens konkurrence-trænere.
Talentudvikler med ansvaret for klubbens 2. hold
Talentudvikler med ansvaret for klubbens 3. & 4. hold.
 
Der vil til holdene være tilknyttet timelønnede trænere, som har til opgave at assistere på klubbens forskellige konkurrencehold.
 
Vi er altid på udkig efter nye trænere, som kunne tænke sig at bidrage, så tag endelig kontakt til cheftræneren eller K-udvalgsformanden, hvis du er interesseret i at vide mere.
 
Konkurrenceafdelingen organiseres af et K-udvalg, som består af 6 medlemmer og cheftræneren. Formanden for K-udvalget er også en del af bestyrelsen.
 
Konkurrenceafdelingens formål er at udvikle dygtige svømmere, der har et godt sammenhold.
 
Vi samarbejder med Elite Kolding og har en del svømmere med på den linje. Derudover samarbejder vi med Realskolen Kolding om deres elitelinje.
 
I konkurrenceafdelingen afholdes der interne stævner, vi drager ud i det ganske danske land til stævner, vi tager på træningslejre og afholder sociale arrangementer for at styrke fællesskabet i klubben.
 
I konkurrenceafdelingen er klubbens værdi Fællesskab meget vigtigt fordi når alle bidrager til fællesskabet, så er det lettere at få opgaver som at få mange på kanten, når der skal afholdes stævner og øvrige arrangementer. Vi forsøger at fordele sol og vind lige, så alle giver en hånd med så vi sammen løfter i flok.
 
Konkurrenceafdelingen har et tæt samarbejde med de øvrige afdelinger i Kolding Svømmeklub.

SPONSORER / SAMARBEJDSPARTNERE