NYHEDER

SLOTSSØBADET STØTTER KSKSom en af de første danske svømmehaller tegner SlotssøBadet nu en vidtgående sponsoraftale med badets største bruger – nemlig Kolding Svømmeklub med ca. 1.000 medlemmer.

Aftalen giver KSK et fast årligt sponsorat og samtidig begunstiges de mange medlemmer og deres familier med en billigere svømmemulighed – både når børnene er til svømmetræning, men også i weekender m.v.

"Vi har længe gået og overvejet, hvordan vi kunne støtte vores største bruger i SlotssøBadet, siger direktør i badet Otto Skak. Nu har vi endelig fået en model som er ret unik i Danmark og samtidig kan være med til at generere flere besøgende samtidig."

Kolding Svømmeklub er også meget begejstret for den nye aftale:

"Slotssøbadet og Kolding Svømmeklub har indgået en 2-årig sponsoraftale, der både understøtter klubben i en vanskelig periode og tillige højner et i forvejen rigtig godt samarbejde. Vi er i Kolding Svømmeklub rigtig glade for den nye aftale, der tilgodeser vores daglige drift inden for svømning og vandpolo og ikke mindst mulighederne for vores medlemmer og deres familier" siger bestyrelsesformanden Peter Thaysen fra KSK.

Den nye aftaler løber foreløbig i de næste 2 år – hvorefter man vil evaluere for at se effekterne både for KSK, men også for SlotssøBadet.

Yderligere oplysninger:
SlotssøBadet
Edvard Køhrsen Tlf. 28450159 – mail: ek@ssbad.dk

SPONSORER / SAMARBEJDSPARTNERE