NYHEDER

Sæson 2017 - 2018
 
Læs seneste nyhedsbrev her
 
Kære svømmere og forældre i Kolding Svømmeklubs Konkurrenceafdeling
 
Vores børn har rigtig mange gode timer og oplevelser med svømning. Det skal de blive ved med og gerne i mange generationer frem. I ved ligeledes, at der skal mange forældrehænder til for at trække dette, og derfor har vi søgt inspiration fra andre svømmeklubber i Danmark, der har fundet alternative løsninger til, ”hvordan bidrager mange med lidt”!
 
Dette arbejde har resulteret i, at konkurrenceafdelingen fra sæsonen 2014/2015 indfører et let gennemskueligt regelsæt for forældreindsatsen - "I KSK løfter vi i flok". Baggrunden er et ønske om at sikre, at alle forældre bidrager med lidt hjælp over hele sæsonen. Desuden en fremtidssikring af klubbens eksistens, gode trænere og en velfungerende konkurrenceafdeling.
 
Egentlig havde det været ønskeligt, at vi kunne undgå yderligere administration i klubben, men vi er mået til erkendelsen, at ”der skal mere til” - og hvorfor så det? For de fleste svømmere og forældre er det almindelig kendt, at vores svømmestævner kræver en hel del frivillige officials og holdledere weekend efter weekend. Samtidigt bliver der lagt voldsomt mange timer i bestyrelsesarbejde, svømmeudvalg, webmaster og meget øvrigt ad hoc-arbejde i klubben.
 
Alt for længe har det været de samme svømmere og forældre, som er på ”pletten” hver gang og de samme, som ikke yder nok – det går ikke længere! Det kan kun være i alles interesse, at der fremover løftes i flok således, at arbejdet bliver overkommeligt for alle, og det frivillige
arbejde fortsat er sjovt og kan lade sig gøre ved siden vores daglige jobs. Når vores børn er konkurrencesvømmere, kræver det mere af en selv og forældrene, uanset niveau og alder. Så se positivt på det og giv en hjælpende hånd indimellem, så gør du/I det hele meget lettere for jer selv, børnene og svømmesporten. Og hav ingen berøringsangst, vi har brug for hjælpere til mange forskellige typer opgaver – og ALLE vokser med opgaven, det er helt sikkert.
 
Det er vigtigt at pointere, at systemet ikke implementeres for at genere nogen, men alene for at bevare KSKs høje ambitions- og aktivitetsniveau.
 
Det kan siges kort - uden hjælp får vi ingen aktiviteter til vores børn!
 
Spørgsmål kan rettes til Charlotte Heilmann.
 
Vi glæder os til, at vi i fællesskab udvikler KSKs konkurrenceafdeling.
 
Mvh
Konkurrenceudvalget
 
Hold information
tryk på for info
Konkurrenceafdelingen generelt
Svømmer på E1
Svømmer på E2
Svømmer på E3
Svømmer på K2
Svømmer på Talentholdet
Svømmer på Talent begynder

 

SPONSORER / SAMARBEJDSPARTNERE